Hypnobehandling

Hypnose- og
terapi huset


Hypnosebehandling

Sådan kan jeg hjælpe dig

I en typisk behandling, vil den første gang bl.a. bruges til at finde ud af, om vores kemi arbejdsmæssigt passer sammen, synliggørelse af problemstillingen og evt. hypnose.

Efterfølgende vil vi arbejde os ind til kernen i problemstillingen. Det gøres ved hjælp af terapi og evt. hypnose.

Samlet er det et effektivt redskab til:

  • ændring af gamle handlemønstre og vaner
  • frigørelse af blokerede følelser
  • selvindsigt og forståelse
  • støtte dig i dine mål for livet
  • frigør dine indre ressourcer

Det er meget individuelt hvor mange sessioner der er behov for. For nogen er det nok med 1-2 gange, andre har behov for flere.

Samtaleplads inden hypnosebehandling

Før du starter med behandlingen

Inden du starter med en behandling, er det en god ide at gøre sig nogle tanker om, hvad det er for forandringer du gerne vil have med behandlingen. For hvis skyld gør du det? Er det dit eget eller andres ønske? Uanset problemstilling og valg af behandling virker det kun, hvis du selv ønsker dig en forandring.

Forestil dig det positive ved ikke at have problemet længere - problemet er løst! Prøv så at svare på spørgsmålene herunder:

  • Hvordan ville du så have det?
  • Hvordan ville du have det sammen med andre?
  • Hvordan ville andre opleve dig?
  • Hvordan vil det ændre på din situation?

Alt dette er med til at gøre ønsket om forandring tydeligere. Du er tættere ved dit ønske, når du kan se det for dig og hvilken betydning det vil have for dit liv. Forandringen er ikke længere så langt væk!

Hvis du ikke kan se det for dig, skal du ikke fortvivle, du skal bare forestille dig, at du ser det for dig.

Jeg skal nok hjælpe dig på vej ;o)

Stol til hypnoterapi

Når du bestiller tid, vil jeg anbefale dig, at du vælger en dag hvor du har fri, så har du givet dig selv de optimale betingelser for bedring, Dit sind og din krop er ikke fyldt med det, du lige har lavet eller de planer du har efter din tid.

Kør ligeledes i go tid, så du ikke bliver stresset på grund af trafik. Da jeg ikke har noget venteværelse, vil jeg bede dig om at være der til den tid du har fået, hverken før eller efter, af respekt og diskretion for den person som er der før dig og for at du kan få det fulde udbytte af din tid.

Sådan foregår det:

En session varer ca. 1½ - 2 timer.

Vi starter med en snak om hvad hypnose og terapi er, din forestilling om hvad der skal ske, din problemstilling og hvad målet skal være med behandlingen. Undervejs mens vi snakker, sker der oftest det at problemet under problemet dukker op. Jeg bruger min krops signaler og intuition til at spørge ind til din problemstilling.

Herefter følger selve hypnosen/terapien. Jeg vil støtte dig i at finde indsigt i det, som ligger til grund for din problemstilling og på den måde frigør du dine indre ressourcer.

Til sidst tager vi en snak om, hvordan du har oplevet det og hvad du eventuelt har brug for nu.

Kontakt hypnoseterapeut Susanne Raun