Hypnose- og
terapi huset


Ryk ned under billede

Lidt om mig

Dejligt at du har fundet frem til min hjemmeside!

Jeg tror det er meningen, at vi møder de personer/situationer eller den konflikt/modstand, som vi har brug for lige nu, for at give os indsigt/læring/opmærksomhed i vores liv på godt og ondt. Sommetider kan det bare være svært at se meningen ”den røde tråd” med det.

Her er det jeg kan være dig til hjælp som en katalysator for din proces. Hos mig er du velkommen, som den du er - blot du er indstillet på dialog, aktiv deltagelse og fordybelse.

Jeg håber du finder det du søger. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig med evt. spørgsmål, så vil jeg besvare dem så godt jeg nu kan.

Jeg hedder Susanne Raun og er årgang -65

Jeg er gift og har to dejlige børn. Vi bor alle på et nedlagt husmandssted med en masse dyr og dejlig natur omkring os.

Før mit terapeutiske virke arbejdede jeg som mobil frisør. Et arbejde som har givet mig en masse erfaring med fysisk og psykisk handicappede personer og deres pårørende. At være frisør på denne måde, handler ikke så meget om hår, men mere om kontakt, omsorg, støtte og konfliktløsning. En meget alternativ måde at arbejde med frisørfaget på.

I min fritid dyrker jeg agility og hyrder får på konkurrenceplan med mine border collies. Fælles for begge sportsgrene, er timing, fokusering og aflæsning af dyrenes kropsprog, så samarbejdet går op i en højere enhed.

De sidste 10 år er bl.a. gået med:

Glæder mig til at høre fra dig.