Fyns hypnose- og
terapicenter


Ryk ned under billede

Smerter

Inden du går i gang med en alternativ behandling for dine smerter, er det vigtigt at du har været ved lægen og fået det sted med smerter undersøgt og udelukket en fysisk årsag.

Smerten kan føles ligeså stærkt uanset om den er fysisk eller psykisk, det er kroppens måde at fortælle dig på, at der er noget du skal ha kigget på, en form for ubalance.

Måske er der noget i dit liv som du egentligt burde gøre anderledes, har for travlt på jobbet/hjemmet, eller gentagne gange går på kompromis med det som du gerne vil/har lyst til.

Smerter kan være en måde, for dit underbevidste sind, at få opmærksomhed på, hvis ikke du ”lytter” til din indre stemme, måske ikke lige har tid, kan det være du for flere/stærkere smerter, at du bliver ”lagt ned”, når man er blevet ”lagt ned” og ikke kan få det til at give mening, begynder de fleste at tænke over deres situation og måske kommer der nogle tanker/billeder/følelser, nu har kroppen din opmærksomhed!

Hvis du forestiller dig at du har en lille sten(problem) i din strømpe(krop), du kan godt mærke den men hvis du lige ryster(flytter dit fokus) foden lidt så flytter stenen sig, så det ikke genere så meget men uanset hvor den er i strømpen(kroppen) genere den din hud(sind/følelsesmæssige side) og på et tidspunkt kan du måske mærke, at der er en vabel(smerterne stiger) på vej, en mindre irritation som du måske ignorer, for du er jo i gang med noget vigtigt!(alt andet end, tage sig af dine behov) og det er ikke ligeså hensigtsmæssigt at begynde at tage sko og strømper af lige nu(finde ud af hvad det handler om), senere tænker du måske og ryster lidt på foden igen (flytter fokus), på et tidspunkt er det så generende at der ikke er andet, at gøre end at tage tiden, til at få sko og strømper af (se problemet i øjnene) fjerne stenen (blive klar over hvad det handler om) og evt. sætte et plaster på (få terapeutisk hjælp).


<= Tilbage